Jazz I Aalborg

Events
April 14th, 2023
JazZblog.dk

Mangler du et sted, hvor du enten kan høre jazz eller købe jazz musik, så læs endelig videre. Jeg vil i den følgende tekst fortælle om steder, hvor jazz-musikken fylder hverdagen og weekenderne.

JAZZ9TUS

Dette er et sted, hvor de forsøger at få jazz-musikken længere ud ikke kun i Aalborg, men også i resten af det nordlige Jylland. Det er en organisation, der er selvkørende, hvor man er mere end velkommen som lytter, men bestemt også som musiker der har en passion for genren. De laver forskellige arrangmenter i løbet af året og startede op i 2018.

Deres mål er, at de gerne vil udvikle Aalborg til at være en international by indenfor jazzen, hvor alle lige fra voksne og ældre til børn og unge kan være med. Derudover har de også et ønske om at komme længere ud end de danske grænser, blandt andet med forskellige samarbejder med udenlandske organisationer.

Huset i Hasserisgade

Også mere kendt som Kulturhuset i Aalborg. Da det er et kulturhus, sker der også mange andre ting end jazz, men koncerter hvor jazz er i centrum er bestemt en mulighed. Derudover har de også en vegetarcafé, hvor du kan få de forskellige forfriskninger. De har også værksteder, hvor der sandsynligvis kunne være jazz indblandet.

Det indhold, du læser i dette tekstindhold, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis bestille smykker til kvinder. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.

Næste indlæg