Musikbutikker I Aalborg

Events
March 11th, 2021
JazZblog.dk

Alle der spiller musik, har på et eller andet tidspunkt stået i en by og undret sig over, hvor i alverden man finder de bedste musikbutikker. Dette kan både være fordi man mangler noget til sit instrument, en ny plade, eller blot elsker at gå og drømme om alle de flotte instrumenter, som man forhåbentligt en dag vil få råd til.

Vi har været gennem nordens Paris, og fundet de bedste musikbutikker, som byen har at byde på:

Liste: Musikbutikker i Aalborg

Bigtone

Bigtone er det eneste rigtige sted at gå hen, hvis du er på udkig efter vintageinstrumenter. Dette er de nemlig specialister i, og har et imponerende stort udvalg. Herudover har de også et flot udvalg af almindeligt musikgrej.

Guitaristen

Ved Guitaristen kan du primært købe guitarer og alt det, der relaterer sig til dette, hvilket navnet også rimelig tydeligt indikerer. Hvis du er på udkig efter en ny guitar, så er det stedet.

House of Bass

House of Bass er byens klare specialister inden for basguitarer, hvis navnet igen så flot indikerer. House of Bass har selvfølgelig også et stort udvalg af alle de ting, man kan få brug for som bassguitar.

Klaverstemmeren

Klaverstemmeren er Aalborgs eneste og bedste klaverbutik, hvor de har et særligt flot udvalg af akustiske klaverer og elegante flygler.

Næste indlæg