Roskilde Jazz Days

Events
January 11th, 2022
JazZblog.dk

Roskilde Jazz Days har været en del af de danske begivenheder siden 2004 og foregår på Roskilde Havn.

Det er nogle dage, der finder sted hvert år, helt præcis i tredje weekend af juni. De er den første jazzfestival i Danmark.

Deres mål er at vise den store vifte af jazzmusikken frem til den danske befolkning, samt vise deres passion for musikken, så alle kan blive inspireret.

På festivalen er der gerne alle genre indenfor jazzen repræsenteret. Disse genre er blues, jazz, swing, funk og traditionel jazz.

Festivalen er ikke-kommerciel og er støttet af Roskilde Kommune, Farvehuset og andre sponsorer. Derudover får de også mange af deres penge fra medlemskontigenter og annonceindtægter. Med de indtægter, arrangementet får, går en brøkdel af disse også til kræftens bekæmpelse.

Der har været mange navne igennem tiderne på Roskilde Jazz days. Navne såsom Swing Feet, Jazznørderne og mange flere har været en del af programmet i weekenden flere gange. 

Så mangler du et sted at få inspiration til noget nyt musik eller et sted, hvor du kan hører noget lækkert musik. Så er dette stedet, du skal tage hen. Da de pt også er de eneste jazz days i Danmark, så er det også en populær attraktion at tage til.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se Perlen Odense. Der kan du bestille et sortiment af marguerit ørering. Derfor er dette blogindlæg ikke upartisk.

Næste indlæg